Rabu, 2 Februari 2011

Pada Hari ini

Salam. Hari ni da bangun awal ( pukul 10 awal ke ?? ) dan golek2 serta duk chat dgn tersayang sampai la pukul 1.30 tgh hari. Sebelum nak pergi mandi tgh hari tadi, Freaky ade la g usha miau untuk bg makanan dan Tup Tup ibu miau beserta anak beliau 5 ekor serta kotak sume hilang. Hairan Freaky dibuatnye, usha rumah jiran takde, buat bunyi plastik whiskas pon tade. Jadi Freaky wat andaian ade orang kidnap miau tu. Sedih gile :(

Lepas je mandi n zohor, kawan ajak g makan plak sbb x makan dari pagi lagi. Tadi lunch makan nasi ayam. Sangat sedap dan banyak nasi yang diberi.

Banyak kan nasi ? sbb makan banyak ceni la badan naik dan ade kawan komplen.
Haih cakap nak kurus tapi melantak tetap banyak :)
Anyway memang best menu lunch td

Ni plak kawan Freaky yang makan brsama tadi. Nama die Syahrul dan die 1 kuliah dengan Freaky. Die amik kejuruteraan komputer.

Lepas habis lunch, kami pulang ke rumah dan dalam 10 - 20 minit berada di rumah tibe2 terdengar ade orang bagi salam. Freaky pon menjawab salam dan membuka pintu rumah. Rupanye abg senior tahun 4 yang datang dan die membawa ibu miau beserta 5 ekor anak miau tu. Menurutnya die amik miau tu sbb ibu miau cm da kuwus dan die kasi makan kat ibu miau tadi dan die ade bg kat Freaky makanan miau yang dibeli tadi dengan berpesan kat Freaky suh bg makan kat miau tu.

Hal miau da selesai dan skang takde nak buat ape. hanya surfing the net menggunkan irobot android dan usha2 web Yahoo cm kat bawah ni.


Ok secara tibe2 terasa mahu membajetkan diri dan mempoyokan diri sendiri. Menggunakan camera henpon yang cikai, Freaky mengkontrol wajah dan Snap !!! seperti di bawah.

Kepada sesiapa yang nak muntah darah bile tgk pix Freaky ni, Sile la muntah ye. :D
Muntah sket2 da la. banyak2 kang melampau lak.

p/s : Hari ni masih x buat assignment =_=



Comments
6 Comments

6 ulasan:

MiZi berkata...

kiut la gamba mu fir...

Misz Mas. berkata...

ahhaa..adoi2,muntah darah..haha.gurau je freaky..

nak tengok gamba anak kucing..

JR Shoppe berkata...

hensem adik aku nie...

Freaky berkata...

mizi : haha adoi mizi

misz : nnt akan di upload

jr : aha terima kasih bang

anamizu berkata...

gile byk nasik!!!!
abes ke tak tu freaky??? hik3

recent post : |sape HAQ???|

Freaky berkata...

abis licin je. sket je tu

 
Related Posts with Thumbnails