Sabtu, 5 Februari 2011

Kad atm rosak :(

Salam. Hari ni agak tensen sket sebab duit tade dan dompet pon da berhabuk. Freaky bersama My Love pergi ke mesin atm bank Muamalat untuk mengeluarkan duit.

http://www.laymark.com/i/o/09.gif

Setibanya di mesin atm tu, proses memasukkan no pin berjaya dilaksanakan. Setibanya di proses menyemak baki, tibe2 ade keluar notis " Kesalahan Teknikal "
Rasa geram + menyampah + blurr + serabut muncul secara tibe2 dalam otak ni.

http://www.laymark.com/i/o/38.gif

Kemudian Freaky pergi pulak kat cawangan bank muamalat di kangar. 2 mesin atm
telah Freaky cube tapi hanya kekecewaan dan notis yang sama dikeluarkan di skrin mesin atm. Freaky mencuba nasib dengan memasukkan kad BSN ke mesin atm dan hasilnye takde masalah, baki akaun dapat dilihat dan takde keluar notis Kesalahan Teknikal tu.

Freaky rasa mungkin cip pada kad atm muamalat tu dah rosak kot sampai 3 mesin atm mengeluarkan notis yang sama. Hari isnin ni kene g bank lagi untuk cek dengan pihak bank... adesss penat dan panas hari ni :(

http://www.laymark.com/i/o/118.gif

Oh ye lupe nak cakap yang Freaky da ubah layout blog jadi yang lebih simple seperti yang anda lihat skang ni... cantik x ? kalo x cantik pon tape asalkan laju loading blog ni :D

p/s : trimas to My Love sebab sudi teman walaupon cuaca sangat panas di perlis pada hari ni...

.
Comments
2 Comments

2 ulasan:

uglyduck berkata...

hurm..nsib bek ada yang teman.xde r panas sgt.=p

Freaky berkata...

haha tetap panas la chuby.. musim kemarau kan

 
Related Posts with Thumbnails