Jumaat, 4 Februari 2011

Cuti nak habis :(

Salam. Cuti pon dah sampai ke penghujung memandangkan esok dah masuk hari sabtu, lusa hari ahad dan seterusnya hari isnin.. aaaaahhhh taknakkkk masuk kelas lagi... masih x puas lagi cuti. Ok stop being a child wahai Firdaus a.k.a Freaky.

Perkara yang x seronok bile cuti habis

- 6t ade esaimen belambak2 + keje lab dan macam2 lagi

- Takde masa sangat nak on9 n update blog

- bz pergi kelas kat sana sini walaupon kelas Freaky hanya jarak 200 meter saje dari kediaman

- Rasa da hilang kebebasan yang hakiki .. huhuhu

- Internet kolej kediaman jadi makin slow cm siput.

kelajuan internet UniMAP hanya 6MBps dan sangat slow untuk tampung
200++ computer students. Paling laju Freaky penah download pada
kelajuan 300KBps je dan tu pon masa cuti.

==========================================

Pada hari ni takde buat ape sangat, hanya duk depan laptop dan modify ape yang patot. kadang2 ade jugak perasaan nak g tengok wayang citer Green Hornet tu tapi poket da kering jadi niat tu terpaksa la dibatalkan.

Oh ye hari ni teman wanita Freaky da datang ke perlis. Datang awal katenye nak buat esaimen dan tutorial. Petang tadi da pergi jalan2 kat Cmart Arau dan makan2 bersama my love.. Sekarang ni pon sedang duk di sebelah my love kat bilik study... ehem snap pix sket.

Khusyuknye die duk main tenet. hahaha

Masa duk modify laptop, tibe2 terasa untuk ubah my lappy jadi macam Mac os keluaran Apple. Last sekali tak jadi jugak macam Mac os, so buat ikot cite rasa Freaky sendiri je cm kat bawah.



p/s : Freaky tak suke Apple laptop... Long live Microsoft, Acer, Vaio and of course the best Linux :)
Comments
8 Comments

8 ulasan:

JR Shoppe berkata...

Apa nak buat Freaky..begitulah putaran hidup, study, assignment, exam dan kemudian masuk alam pekerjaan. Bila dah kerja nanti Freaky pasti akan merindui alam persekolahan dan alam IPT pula....

JR Shoppe berkata...

Apa nak buat Freaky..begitulah putaran hidup, study, assignment, exam dan kemudian masuk alam pekerjaan. Bila dah kerja nanti Freaky pasti akan merindui alam persekolahan dan alam IPT pula....

JR Shoppe berkata...

Apa nak buat Freaky..begitulah putaran hidup, study, assignment, exam dan kemudian masuk alam pekerjaan. Bila dah kerja nanti Freaky pasti akan merindui alam persekolahan dan alam IPT pula....

missy ieka berkata...

aku suke digelar student ipt,tp aku xsuke byak asignment..hee..=))

Sca Ndx berkata...

waaw. ko ni mesti terer main os semua.

azrinrahim berkata...

freak i like lappy apple..haaha

Freaky berkata...

jr : tasuke kelas :( ahaha

semot : aahhh tetap tasuke sume

sca : tade la sume.. mac os x pandai

azrinrahim : hate apple.. huh

SaYraH WonDerLanD berkata...

wuaaaa tu la kita as student..aku pon xpenah puas cuti...xpa ah freaky ..kata org kita akan merindui semua ini..(yeke?) aku x suka assignment belambak, projek sana sini..grr

 
Related Posts with Thumbnails