Selasa, 15 Februari 2011

Futsal : Computer Network Engineering

Salam. Sekarang dah pukul 5 pagi. Baru je balik ikut kawan 1 kelas g main futsal tapi Freaky x main pon. Bertolak dari kediaman hampir pukul 11.40 malam dan dapat main padapukul 12.30 tengah malam. Suasana agak hapening kerana ramai budak2 kelas Freaky datang join untuk bermain dan meluangkan masa bersama.

Duk tunggu turn untuk masuk court bile sampai kat D'Futsal


Lepas lame budak laki main. Gurl kelas Freaky plak masuk gelanggang
untuk bermain futsal.. :)

Rumet Freaky... Letih ye pan ? :D

Ops posing sket... orang lain main futsal, ni bergambar plak.
Cube bagi lempang laju2 sket :D

Seterusnya gadis kelas Freaky yang turut hadir memberi sorakan dan menceriakan suasana


Lepas habis main, cari kedai untuk rehat sambil makan2 dan minum2
Sampai di rumah nak dekat pukul 5 pagi dan terus update.
Lampu kedai ni macam Light Saber dalam citer Star Wars plak

Ok mau blogwalking awal pagi dulu..oh ye tadi kat futsal ade tegur owner kepada blog selimut putih.. ni LINK ke blog beliau.

p/s : Salam Maulidul Rasul :)
Comments
10 Comments

10 ulasan:

azrinrahim berkata...

abg freaky xpenat ker?? memang xpnt pon sebb xmen..hehe btw, lama g main futsal..huhu

Freaky berkata...

penat gak la sket2 walaupon x main. huhu

ezzyra berkata...

main cam bg mkn kt anak ikan...haha...gile kejam mereka...huhuhu

Freaky berkata...

haha ape yang macam makan anak ikan tu

AIMAN berkata...

sejak buka sem 4 ni, aku tak main lagi kat D'futsal.. main kat semarak je.. free. heh

Freaky berkata...

semarak tu kalau x ramai tape.. kalau ramai x syok nak main

nelly berkata...

best tu !! futsal .

Freaky berkata...

memang best pun

ezzyra berkata...

bdk2 laki kta kmi main cm bg mkn ikan...sbab sume srbu bola...xde strategi lgsung..hahah

Freaky berkata...

haha biasa la.. bukan pemain pro.. main suke2 je

 
Related Posts with Thumbnails