Khamis, 24 Februari 2011

Ayah Pakai Boxer ??

Ayah pakai boxer ? alaaa standad la kan kalau laki pakai boxer, even gurl pon ade yang pakai boxer. Sebenarnye semalam Freaky ade la bungkus nasi goreng kat 1 kedai ni. Kedai ni kat sebelah kawasan perumahan je. Sementara tunggu nasi goreng tu siap, Freaky layan la dulu tv kat kedai tu.

Tengah syok Freaky duk tengok tv, tibe2 ade orang cakap " Nescafe ais 1 !! ". Freaky pon tengok la kat tepi untuk usha sape la yang cakap kuat sangat tu. Bile nampak kelibat lelaki yang cakap kuat tadi, dengan tibe2 Freaky rasa loya dan nak terberak pon ade.. Nasib baik la masa tu Freaky x makan nasi goreng kat kedai tu, kalau tgh makan mesti da Tersembur habis yang ada dalam mulut Freaky.

huhuhu teruk sangat ke sampai Freaky bole tersembur ?? ok sebenarnye lelaki yang menyahut untuk order nescafe tadi tidak memakai baju dan gambarannye seperti pix dibawah..

huhu amacam best x tengok laki yang da kawen x pakai baju :P .. Part paling menarik adalah lelaki yang order ni hanya memakai seluar pendek yang macam boxer
Untuk gambaran yang lebih jelas. cube anda matchkan gambar lelaki tadi dengan boxer di atas dan anda akan nampak sepertimana yang Freaky nampak di kedai tu semalam. huhuhu bestkan ? agak2 tersembur x makanan korang kalau nampak macam ni.

Untuk pengetahuan anda, sebenarnye laki tu x de la masuk kedai, die hanya menyahut dari luar pintu rumah die yang kat sebelah kedai je tapi kalau ye pon nak keluar rumah, alangkah eloknye die kalau pakai kain pelikat ke, baju ke atau ape2 aje yang nampak sopan sket... Masa tu laki tu tengah mendukung seorang kanak2 lelaki yang sangat comel :) untuk budak tu dapat ayah yang suke pakai boxer dalam rumah.. wuakakakakaka....

p/s : Maaf entry ni banyak kutuk.. ish2
Comments
6 Comments

6 ulasan:

Hishyamuddin berkata...

sexynyerrrrrrrrrrrr!!!!hahaha

Freaky berkata...

wuakakaka dinn

Quincess Za berkata...

errrr ok ~ tak senonoh nyer pacik tu

Freaky berkata...

hahaha

zalizalu berkata...

kah3.. pembuka slera tu freaky.. hahahaha

Freaky berkata...

buke selera la sangat. hahaha

 
Related Posts with Thumbnails