Sabtu, 26 Februari 2011

Ayah dapat Laptop Baru

Gambar hiasan je

Salam. Awal pagi tadi hingga la pukul 2 petang, Freaky ade join program Titian Kasih di Pusat Pemulihan Narkotik kat Perlis ni. Turut hadir meraikan majlis tersebut adalah Raja Muda Perlis selaku Canselor Universiti Malaysia Perlis bersama Naib Canselor Universiti.

Balik daripada program ingat nak call mak untuk tanye keadaan laptop ayah tapi sebab penat sangat terus masuk tdo. Tadi mak baru call Freaky dan borak2 dengan mak. Freaky ade tanye la camana keadaan laptop ayah tu. Mak cakap ayah dah suruh kawan die pindah file keje dalam external hard disk lepas tu mak cakap lagi ayah dapat laptop baru... ape ?? LAPTOP BARU ??

aaaahhhh semalam baru je rosak, hari ni terus dapat laptop baru. Murah rezeki betol ayah ni sbb selalu je dapat laptop baru daripada Jabatan Pendidikan Negeri Terengganu (JPNT) . Untuk pengetahuan anda, laptop Freaky sekarang ni pon dapat daripada JPNT jugak tapi ayah bagi kat Freaky sebab die masih sayang kat laptop lama.

Iskk rasa sangat jeles plak bile tau ayah selalu dapat laptop.. Dalam setahun tu mesti ade 1 / 2 laptop baru kat rumah dengan ade cop Kementerian Pelajaran Malaysia... aaahhhh jelesss jelesss... ok dengan ayah sendiri pon nak jeles. Gile betol Freaky ni.

Skang ni Freaky baru je habis dinner. Ha3 Dinner pukul 11.30 malam dan sebelom dinner ade ejas dan hias dan tuka ape yang patot kat laptop untuk dapatkan mood baru.. Orang kate Style baru = Mood baru ...

Motif Wallpaper gambar kereta polis sebab mahukan Mood berlumba lumba..

p/s : ayah dapat laptop baru :( isk isk jeles... wuakakakakaa
Comments
5 Comments

5 ulasan:

kiz berkata...

bestlah dah ada laptop baru..semoga di permudahkan urusan harian..hehe

abutalib berkata...

Rezeki yang Allah bagi :)

anamizu berkata...

wahhh lappy baru ^^

recent post : |puisi untuk sahabat|

Freaky berkata...

kiz : aminn... :) terima kasih

abutalib : betol tu.. syukur banyak2

anamizu : ayah yang dapat.

uglyduck berkata...

mane aci..nak jugak laptop baru!!

 
Related Posts with Thumbnails