Rabu, 26 Januari 2011

Tak tahu Tajuk ape

Semalam keluar makan malam dengan my love dan die ade memberi baju kelab yang telah siap ditempah hari tu. Oh ye lupe nak bagitau yang Freaky ni ahli kelab PEMADAM atau nama panjangnye adalah Persatuan Mencegah Dadah Malaysia.

Baju kaler hitam dan kuning seperti gambar di bawah :)

Bahagian depan dekat sebelah kiri ade logo PEMADAM UniMAP dan nama

Pandangan belakang.

Cakap pasal baju, masa hujung mggu hari tu ade pergi ke Padang Besar, Perlis dan ade beli baju couple gambar elmo cm kat bawah :D


Comel kan baju ni ? Kalau Freaky pakai mesti ramai lelaki yang muntah2 dan menyampah
sebab sangat comel. muahahahaha siot betoll..

Ok gambar seterusnya plak tade kaitan dengan entry ni tapi saje nak share. beliau ni dah lama ade di rumah kediaman kami sejak semester yang lepas lagi jadi kawan2 Freaky bercadang untuk simpan die dalam rumah ni jugak. Jom usha sape beliau ni...

Taraaa spongebob squarepant. kawan Freaky yang letak spongebob kat tempat tinggi.
tak tahu ape motif die letak kat situ tapi kesian spongebob takde kawan beliau Patrick.


PERHATIAN !!!!!!

Ok skang sebelum anda semua nak blah dari blog Freaky atau da menyampah sangat nak bace entry ni, Freaky nak minta tolong 1 perkara je kat anda semua
. Freaky nak anda semua rating kepantasan Loading Blog Freaky ni. Masa mule2 anda masuk Blog ni tadi, loading die slow atau laju ?

1- sangat laju
2-laju
3-biasa je
4-slow
5-sangat slow nak mampus

Tolong bagi rating ye, Freaky sangat memerlukannya kerana bagi Freaky kelajuan untuk loading blog sangat penting. Kalau blog ni sangat slow, Freaky akan cube lajukannya tapi kalau da laju, Freaky akan cube up lg speed loading tu. Terima kasih kepada yang sudi rating tu :)
Comments
16 Comments

16 ulasan:

ezzyra berkata...

sbab tenet slow nk mmpos skrg ni...kompom aku plih no 5...

princess hanna berkata...

nk elmo!comeynye!!!

Sca Ndx berkata...

suweet elmo. ea blog kau laju je.
no 2 aku pilih.
takde lah berat mane pun

Miss Mirror a.k.a Sam berkata...

loading eh? LAJU....

JR Shoppe berkata...

biasa la kelajuan mcm tu, kat Malaysia ni mana ada laju sangat pun, nama saja broadband tapi macam berok tua terhenjut2 sekejap laju sekejap slow, nama saja jalur lebar tapi tak lebar manapun....

Freaky berkata...

azi : haha gune line unimap memang slow

hanna : Takleh. ni nak match dengan my love

sca : hehe thanx banyak2 ye

miss mirror : oh baek. trimas sudi bg rating

Jr shoppe : kalau berukband memang slow sket, kalo streamyx bru laju.

nelly berkata...

bajunya lawa
=)
hehehe

laju jer ..
=)

shekechik [̲̅ə̲̅٨̲̅٥̲̅٦̲̅] berkata...

nk jd teman spongebob la..hehe

shekechik rsa no 2 kot..tenet laju je hehe

MiZi berkata...

aku rindu kat spongebob tu.. aku nak gi amek leh x

Freaky berkata...

nelly : trimas :)

shekecik : thanx so much.

mizi : meh la amik mizi

Emilia Emira berkata...

PEMADAM hahhaa lame daa xdgr sal tuh..


loading ok jea..^^,

SaYraH WonDerLanD berkata...

loading tiada masalah..

btw : p beli patrick tu spongebob..depa mana leh berpisah

AIMAN berkata...

laju2..

smart weh baju padang besaq tuh..

Em's Family berkata...

haha ape salah nyer sekali sekala pakai baju elmo tu hehe cute her..

anyway, nak mintak tolong vote akak untuk Friso contest boleh ?

Ok.. ini instruction dia..

1. Go to http://apps.facebook.com/flaunt-it/
2. Click ALLOW
3. Click VOTE NOW
4. Go to FLAUNT YOUR MOMENT
5. Go to http://apps.facebook.com/flaunt-it/moment_view.php?id=10195&menu=gallery
6. Click VOTE..

or kalau nak tengok gambar sekali. boleh tengok dekat http://malaysiagiveaway.blogspot.com/2011/01/i-appreciate-your-vote-for-friso.html

Kalau if you dont mind, boleh vote every 24 hours..
thanks :)
www.emmira.blogspot.com

She's retarded berkata...

t-shirt elmo tu comel la!

Freaky berkata...

emilia : trimas :)

sarah : 6t la aku belikan. hahaha

aiman : haha smart eh ? thanx

EM: thanx kak. kalo free akan saya vote

she's : thanx u

 
Related Posts with Thumbnails