Ahad, 9 Januari 2011

Pulau Pinang

Salam. Semalam g jalan2 ke Pinang sebab tu tak update blog. :) me pergi dengan GF dan 3 orang lagi kawan die.

Bertolak dari perlis pada pukul 9 pagi dan sampai di Batu Feringghi dalam kul 12.
Naseb baik sepanjang jalan trafik tak sesak :)

Bersantai di Pantai kat Batu Feringghi sambil lihat orang mandi manda.

Kanak2 riang sedang bermain di tepi pantai. :D

My GF berposing di tepi pantai sambil bermain air

Ehem me n My Gf meluangkan masa bergambar sewaktu kawan2 yang lain
sedang bermain air.

Petang g Gurney plaza dan round2 tapi tade mende yang menarik sangat kat sana.
So dalam kul 7 bertolak ke Queensbay dan round2 kat dalam sana.
Tgk wayang late night tapi sebelom late night, g main roller blade dulu.

Tiada aksi terlarang berlaku dalam gambar di atas.
Hanya Perlakuan bagi mengelakkan diri daripada terjatuh ketika bermain roller blace.

Yeaahh aku main roller blade. berape banyak jatuh tu ta payah tanye la.
da 3 tahun kot tak main mende ni sejak masok matrik. huhu
anyway masih boleh lari pecut dengan roller blade tapi amik masa lama gak
nak biasakan kaki n badan.

Ok tu je aktiviti yang dibuat kat penang. Nak upload banyak lagi tapi malas la nak compress n pilih gambar. Petang tadi ade g Kopitiam kat Cmart Arau dan ade menu yang aku tak pernah mam. Aku pon order la menu tu. Menu tu adalah Cheese Baked Rice. Rasa agak sedap sbb keju kan macam lemak sket. Sape yang x makan keju memang takleh makan la nasi goreng ni.

Kat atas lapisan keju. bawah tu nasi goreng yang sangat sedap :)
Credit to Kopitiam Cmart, Arau. :D

Tu je nak citer untuk kali ni. nnt kalo ade masa lg maybe akan ke penang lg kot. tata

p/s : Ape maksud sebenar p/s ???
Comments
7 Comments

7 ulasan:

Sca Ndx berkata...

waaw. lepak dengan gadis. syok ler. huhu

Miss Mirror a.k.a Sam berkata...

Penang? Oh lama tak gi sana. Ayu dan lembut wajah GF awak Freaky! Miss Mirror kirim salam kat dia...:)

✿ CikCimi berkata...

wahh.
bestnye vacation dgn gf.
:)

ezzyra berkata...

pesal muka eny cm sdey je...hahaha

Freaky berkata...

sca : hehe biasa la bro

miss mirror : wah thanx you very much. da kim salam kat die :)

cik cimi : dgn gf mesti la best :P

azi : sedih hok mano?

ezzyra berkata...

gmbar no 4...hahaha

SaYraH WonDerLanD berkata...

eh bila ko g..
x ajak pong

 
Related Posts with Thumbnails