Isnin, 31 Januari 2011

Mix Entry

Salam. Semalam kuar dgn membe yang mane Freaky menjadi driver kepada seorang kawan yang membawa aweknye kuar dating. Kawan Freaky ni die tak mahir bawak kete jadi die minta tolong kat Freaky supaya jd driver.

Freaky ok je lagi pun ape salahnye tolong kawan yang 1 kuliah dengan Freaky. Daripada duk kat kediaman yang xde orang ni, elok gak Freaky tolong die n bole Freaky g jalan2 jugak. Jadi kami bertiga bertolak dari perlis dalam pukul 10 pagi menuju ke alor star.

Sampai di alor star, kami singgah di singgah di Alor Star Mall untuk tgk wayang citer Green Hornet tapi malangnye citer tu tak ditayangkan kat cinema tu. Kemudian kami jalan2 dalam mall tu. Freaky jalan kat belakang dan jarakkan diri ( x mau gangu la orang duk date :P ).

Pastu decide untuk ke city plaza dengan harapan semoga ade jugak cite yang best. Sampai di city plaza, Green Hornet pon tade ( ampesss toll ) . Jadi kami gantikan dengan citer The Warrior's Way.


Pas abis tengok wayang, bawak g makan kfc plak dan pastu terus balek. Sampai kat rumah dalam pukul 6 petang. ermm Freaky baru je rasa penat menjadi seorang driver tapi walaupon penat, Freaky gembira sbb bole g jalan2 walaupon Freaky hanya jalan sorang :D ...

Hari ni seorang housemate Freaky baru je balek ke selangor pada pukul 10 pagi tadi dan Freaky yang hantar die ke stesen bus. Lepas tu hari ni kemas bilik dan kemas katil. Banyak gak barang peribadi yang perlu disimpan dengan elok.

2 tedy bear yang diberikan oleh Teman wanita Freaky
2 biji pendrive
1 MID Irobot Android
3 kunci motor kawan Freaky yang mereka amanahkan untuk jage.

p/s : maaf entry yang panjang dan membosankan anda yang membace ni. :(
Comments
4 Comments

4 ulasan:

Miss Mirror a.k.a Sam berkata...

Dulu time I bujang pun selalu temankan kwn2 dating... cam pelik je pulak rasanya kan..tp ada gak bagusnya buat dia (kwn kita tu)..

Nt nk buat n3 la pasal ni.. hehe.

JR Shoppe berkata...

Freaky mai Alor Setar awat tak ajak JR?. Kalau ajak JR boleh gak JR temankan Freaky jln kat belakang couple tu...

uglyduck berkata...

tu k andriod hok mg oyak tu?
cun jgk..

Freaky berkata...

miss mirror : best la jugak jd peneman. sile la buat

jr : lorr x tau pon duk alor star. ishh kalo tau awal2 da minta no

uglyduck ; tu la androidnye

 
Related Posts with Thumbnails