Jumaat, 7 Januari 2011

Ini sangat melampau Part 2

-95% status fb pasal jiwang / cinta. ( sket2 dah la )

-I follow you, You Follow me back k ? ( kalau menarik baru folow, takleh paksa )

-Bile salah terus maki,marah dan macam2 lagi. ( macam die x penah wat salah )http://www.laymark.com/i/o/23.gif

-Bile cakap berapi siap terbakar org berdekatan. Bile suruh buat, mule la banyak alasan

-Ubat nyamuk = membunuh atau mengubati nyamuk supaya menjadi kuat ?

-Orang pergi masjid nak sembahyang, bukan curi selipar orang http://www.laymark.com/i/o/91.gif

-Hukuman HANYA 20 tahun bg pesalah yang menyebabkan mangsa terseksa seumur hidup

-Duit takde tapi nak jugak menunjukkan gaya hidup mewah

-Isu takde la hangat sangat pon tapi die je yang menghangatkannya

-Lain yang die dengar, lain yang die cerita kat orang lain http://www.laymark.com/i/o/15.gif

-Berasa sangat bangga bile ade koleksi video lucah peribadi

-Lelaki yang mekap,berpakaian, dan macam2 lagi seperti wanita dan dengan Bangga catwalk di khalayak ramai
http://www.laymark.com/i/o/63.gif

-ok anda GAY dan membuat pengumuman secara media ? ( orang straight tak bising pon mcm anda )
http://www.laymark.com/i/o/05.gif

-Bile ade kesalahan, cepat je tunding jari kat org lain. Bile ade pujian, laju je angkat diri.

-Bile ade kecelakaan atau malapetaka, laju je sebut FUCK

-Nasihat orang tak pernah na dengar / na pk. http://www.laymark.com/i/o/96.gif


p/s : Entry ni takde tuju kat sape2 dan diri ini sendiri tidak sempurna :)
Comments
8 Comments

8 ulasan:

ezzyra berkata...

hahaha...agak2 ade part 3 x?

Freaky berkata...

tgk idea la azi. hahaha

NuSaNa NoSa 91 berkata...

org gay tu nk capub je kot.. huk3~ =.="
erkkk~ blog keen xmenarik utk difollow.. tehehehee~ ^_^

Freaky berkata...

ha ah tau tape .. kalo x menarik memang x folow :)

Amiey White berkata...

Duit takde tapi nak jugak menunjukkan gaya hidup mewah

bak kata adnan sempit
"biar papa asal bergaya" hehehe

JR Shoppe berkata...

Dunia ni memang penuh dengan pelakuan melampau. Anehnya si-pelampau berbangga dengan sifat pelampauannya itu....

Freaky berkata...

amiey : lain orang, lain konsep

JR : itu yang sangat pelik :)

SaYraH WonDerLanD berkata...

muakakaakakakakak
can't wait to see part 3..
plzzzzzzzz

 
Related Posts with Thumbnails