Jumaat, 7 Januari 2011

Ini Sangat Melampau !! ( Part 1 )

-Pinjam pandai, bayar bodoh

-Barang orang buat macam barang die plak
http://www.laymark.com/i/o/38.gif
-Kentut dengan bangga. Macam la wangi kentut diehttp://www.laymark.com/i/o/16.gif

-Update status FB setiap 15 minit atau kurang.

-Nak makan banyak / sedap tapi kedekut kuarkan duit

-Pelajar cemerlang menunjukkan kesombongan bile ada org bertanya soalan berkaitan akademik. (macam la sume die tau kan ?? )
http://www.laymark.com/i/o/51.gif

-Lecture / guru pakar mesti mengajar kelas/student yang cemerlang je. (bile la kelas2 hujung tu na cemerlang kalo macam ni ? )

-Guru cemerlang biasanya akan diserap ke Pendidikan Daerah. ( nape x biarkan kecemerlangan mereka berterusan mengajar di sekolah ? )
http://www.laymark.com/i/o/103.gif

-Bawak moto tapi buat macam 1 lane jalan tu die punye je

-Dah tahiyat akhir tapi baru sampai di masjid untuk solat jumaat

-Dah ade awek/pakwe tapi mengaku single.

-Kecik2 dah sibuk nyanyi dan tiru gaya artishttp://www.laymark.com/i/o/105.gif

-Time susah baru mengaku kawan, masa senang pandang pon tidak.

-Mengaku kawan semata-mata nak pujuk masuk bisnes MLM yang ntah pape tu.
http://www.laymark.com/i/o/114.gif

-Dengan spongebob dan Patrick Starfish pon boleh jatuh cinta ( aku la tu :P )

-Main dam 24 jam tapi x pernah jugak naik haji :D

p/s : Entry ni takde tuju kat sape2 so jangan la duk terasa ati ye ;)
Comments
11 Comments

11 ulasan:

ezzyra berkata...

aku setuju...mmg melampaukan...tp status FB 2...aku pon penah buat gk..hahaha

Freaky berkata...

hahaha adoi azi

Sca Ndx berkata...

grr. marah ni. hehe

Freaky berkata...

haha nape bro ?

NuSaNa NoSa 91 berkata...

hahahahaha~ mmg melampau, tp bila bc, lawak la plak.. hik3~ ^_^
paling suke part " Kentut dengan bangga. Macam la wangi kentut die " ^_^

Freaky berkata...

ahaaa memang melampau :D

Ukhti [Aki] berkata...

hahahaa best!

Freaky berkata...

hehe trimas :)

JR Shoppe berkata...

Dunia dipenuhi ketidak adilan yg terlampau. Apa nak buat, kita hanya manusia biasa...

Freaky berkata...

betol tu :) sangat setuju

SaYraH WonDerLanD berkata...

wakakakaka
serius terasa status fb
bukan kurang dr 15 minit
tp kurang drp 15 saat
wakakakak
amponnnn..
don't worry ...skang aku da kureng fb..wakakakakakaka

 
Related Posts with Thumbnails