Selasa, 25 Januari 2011

Beriadah :)

Salam. Semalam Freaky join kawan2 untuk makan malam di Bintong, Kangar dan lepas makan ikot mereka pergi main futsal tapi Freaky x main pon futsal.

Seramai lebih 10 orang yang join untuk makan malam sebelum kami bertolak
ke gelangang futsal.

Suasana di gelanggang futsal. Hampir semua court sedang digunakan.
Kami mengambil court yang paling hujung.

Bergambar tu wajib sebelum bermain futsal. Ada 3 gurl dak kelas Freaky yang
turut masuk ke dalam court untuk bermain futsal.


Pix yang ni plak takde kaitan dengan pasal futsal kat atas tadi.
saje nak upload untuk share suasana pembelajaran di dalam makmal kejuruteraan UniMAP.

p/s : Hari ni takde aktiviti sangat sbb bz dengan kelas je.
Comments
3 Comments

3 ulasan:

JR Shoppe berkata...

Bagus tu beriadah..Waktu muda2 ni kena beriadah hari2 atau sekerap mungkin, Freaky..supaya perut tak jadi perut pompuan 9 bulan lepas kawen nanti...

Freaky berkata...

haha taknak jd macam tu

AIMAN berkata...

woahhh bes ar futsal.. main kat batu 2 murah gila

 
Related Posts with Thumbnails