Sabtu, 29 Januari 2011

Al-kisah holiday

Maka pada hari ini bermula la cuti pertengahan semester bersamaan dengan minggu tahun baru cina. Seramai lebih 10 orang kawan Freaky telah bertolak menuju ke Langkawi pada awal pagi tadi dan tiket feri mereka pada pukul 9 pagi.

Freaky yang tak pergi ke Langkawi terpaksa bangun awal dan membantu hantar mereka semua ke jeti kuala perlis. Lepas je pulang dari hantar mereka di jeti, Freaky terus bawa diri ke kedai kopi yang biasa pergi jika ada waktu terluang.

Untuk sarapan pagi tadi Freaky makan Nasi lemak, roti canai telor 2 keping dan milo ais. Banyak kan ? memang sangat banyak sebab sangat lapa. :P


Selepas habis bersarapan, Freaky pulang ke rumah dan berfikir mengenai cara2 untuk menghabiskan masa cuti selama 10 hari. Freaky mendapat idea bahawa Freaky nak up lg Follower blog Freaky dan cube rajin untuk post entry banyak2 ( x lupe juge study banyak2 )

Secara tibe2 muncul dalam hati nak buat akaun Twitter ( Lembab tol la Freaky niii ) hahaha akhirnya twitter siap dalam waktu pagi tadi dan telah follow beberapa orang termasuk kawan2 Freaky. Untuk pergi ke akaun twitter Freaky, anda bole la klik kat link di sebelah kanan >>



Lepas buat akaun twitter, mari pula idea gile untuk cube buat blog ikot wordpress pulakk.
Tapi blog wordpress tu Freaky buat untuk bermain-main je dan dah delete

link : TWITTER


Comments
8 Comments

8 ulasan:

FIFIEY LYCHEE MARATION berkata...

hye freaky:)
sgt teliur dgn nasi lemak and roti canai yg anda sebutkan. wuhuhuhu.
btw, happy chinesse new year :)
selamat berholidaysss..

Freaky berkata...

owh sile makan pada waktu sarapan esok ye. happy CNY gak :)

.: lalala :. berkata...

hepi holidayy :)

JR Shoppe berkata...

Ooooittt...boleh makan nasi lemak, roti canai telor 2 keping dan milo ais sekali bedal. Tabik spring JR kat Freaky kalau boleh habis semuanya, hihihi...

Freaky berkata...

lalala : hepi oliday

jr shoppe : masalahnye memang da abis pon jr shoppe. hehe

NuSaNa NoSa 91 berkata...

slmt bercuti freaky.. yahuuu~~ ^_^

btw, keen xde twitter..mls nk wat.. camne tu?? he3~ ^_^

PendekarPetai berkata...

sumpah aku tak pnh masuk web twitter... hahaha

Freaky berkata...

keen : thanx keen. try la usha.

pendekar : ni pon pes time gune

 
Related Posts with Thumbnails