Isnin, 27 Disember 2010

Icon Comel

Salam. Setelah lama mencari koleksi icon ni http://www.laymark.com/i/o/16.gif Akhirnya aku jumpe jugak dan nama die adalah Onion Emoticons ( bodohnye aku tak tau pape pasal ni ) . Aku tengok icon ni sume comel2 dan untuk post akan datang dan seterusnya, aku akan selalu gunekan Onion Emoticon.

Kalo nak jugak icon ni, bole la lawat link ni : http://www.laymark.com/emoticons.onion.php

http://www.laymark.com/i/o/106.gif

Lepas g kat link tu, pilih mane 1 icon yang suke dan kat atas sume icon tu ade box yang akan paparkan link ke icon yang single. copy dan paste link ( tengok gambar kat bawah ) tu kat address bar dan akan nampak icon yang dipilih tadi.

itu je caranye. selamat menggunakan Onion Emoticons.

Onion Icon Onion Icon
Onion Icons Onion Emoticons
Onion Icons Onion Emoticon

p/s : Sume icon sangat comel. haha


Comments
5 Comments

5 ulasan:

SaYraH WonDerLanD berkata...

comel wes icon ni
aku pon x tawu nama dia
muakakakaka

Freaky berkata...

haha comel kan

ezzyra berkata...

thnks weh...aku lma doh cri icon2 2...

Freaky berkata...

welkam azi

Madam fafa berkata...

Err tak faham macam mana nak ambik . Boleh terangkan lagi detail tak ? Haha lepas dah bukak link tuh nak tekan apa untuk pergi pada page emoticon tuh ?

 
Related Posts with Thumbnails