Khamis, 23 Disember 2010

Date-ing

Salam :) hari ni g jumpe kawan aku yang paling baik. Nama die Zainul ariff dan beliau sangat hensem. Biasanya bile cuti panjang, die akan datang ke rumah aku untuk lawat aku. Kali ni aku plak yang g umah die and ajak die kuar lepak2.

Ape yang istimewa sangat pasal die ? ermm die biasa2 je, kami start kawan masa form 1 dan dulu tiap kali balik dari sekolah, aku akan singgah di rumah die ( alasan kat mak untuk study tapi pergi main bola di halaman rumah die ). Aku jadi sangat menghargai die sebagai teman baik kerana die dan hanya die sahabat aku yang datang melawat aku di hospital sewaktu aku menjalani pembedahan masa form 4.

Ni la kawan baik aku. Hensem kan die ? hehehe


Ok tu je citer sal die :) . Tadi die belanje aku makan roti canai dan teh tarik. Kami makan sambil borak2 mengenai kawan2, study dan lain2 lagi.

Cuaca yang hujan lagi sejuk pastu makan roti canai dan teh tarik yang dibelanja sangat sedap. Terima kasih John a.k.a Zainul ariff

Aku yang turut posing dan makan dengan lahap.

Ok tu je nak citer sal ape yang aku buat hari ni. ade lg beberapa org kawan aku yang tak sempat na jumpe. yang sorang lagi bru na start cuti dan menunggu kepulangan die. Bile die da pulang , bole la ajak die jumpe gak.. tata n salam
Comments
6 Comments

6 ulasan:

liela berkata...

mmg susah nak dpt kawan g betul2 kawan... :)
happy 4 u dpt kawan mcm beliau hehe

Freaky berkata...

thank u :)

aujiiiiii berkata...

hensum nye kawan . HAHAHA . sahabat sejati bhai (:

Freaky berkata...

ha ah memang hensem pon. hahaha

dang intan duka berkata...

cute.. :)

semoga persahabatn kekal selamanya..

peace

dyla ^_^ berkata...

memg ensem...^_^

 
Related Posts with Thumbnails