Selasa, 23 November 2010

Kesibukan

Salam sume. Maaf la lame x update blog ni kerana beberapa hari ni agak bz kerana skang ni minggu exam. aku start exam pada 29 hb ni tp masih tatau ape yang aku telah belajar :( . Lepas je exam aku akan update blog ni mcm biasa dan kongsi ape yang menarik dan x menarik sepanjang exam ni.

Walaupun hidup penuh bz, aku masih ade masa menggodek lappy aku dengan Ubuntu. Bile bosan dan tensen study, aku godek2 la lapy aku dan ubah mane yang patut dan jadi lah seperti gambar yang di bawah ni :) Cantik x? kalo x cantik sile komen ye, kalo cantek pon komen gak tau. hahah


Ok tu je setakat ini. Doakan aku berjaya pada final exam ni tau.
Kalau ade terkasar bahasa, aku minta maaf banyak2 ye.
Salam

p/s : 29/11 ---> Digital Electronic 2 , Tamadun islam dan tamadun asia
2/12 ---> Discrete mathematic
3/12 ---> Probability and statistic
Comments
4 Comments

4 ulasan:

Sca Ndx berkata...

good luck 4 ur exam bro

Freaky berkata...

thanx u :)

..:::pixiefay:::.. berkata...

jalan2 ke blog adek freak.. jln2 sokmo sini tp x tinggalkan kesan.. tp ni mmg kena puji laaa... kecomelan tahap melampau.. pepel 2... huhuhu

Freaky berkata...

haha ten kiu bell :)

 
Related Posts with Thumbnails