Khamis, 25 November 2010

Jom HACKing



salam. fuhh tajuk macam gempak je padahal isi tah pape jep. Aku hack sbb aku geram dengan 1 laman web ( x leh sebar nnt x pasal2 kene saman dengan company tu ). Laman web tu sangat ok, ade katalog barang yang aku teringin nak beli tapi ada bende yang menyebabkan aku benci web tu.

-Right Click DISABLED
-Picture is embedd completely in script and I cant download the pix of product that I want.

Hal ini menyebabkan aku x dapat nak tgk dengan jelas gambar barang yang aku nak beli tu dan aku pon jadi geram. Pas geram, kene la lepaskan geram dengan hack.

Aku x kan tunjuk pon aku hack laman web barang yang aku teringin nak beli tu. aku tunjuk hack yang aku buat kat laman web lain yang aku jumpe ciri2 yang sebijik macam web yang aku x suke tu.

http://gambarcun.com/category/gadis-melayu/ <----- web ni mempunyai ciri yang sama dengan web yang aku geram td.. Rite click DISABLE dan Takleh dapatkan katalog. Ape yang aku buat sebenarnye aku hack database (SQL) laman web dan download ape yang aku x leh download. :)
Ni adalah gambaran web yang telah di-hack

Dan 2 gambar kat bawah adalah masa tengah hack dan mendownload ape yang patot.



Gambar yang last lak bukti ape yang aku dapat download dari laman web yang seperti cendol ni. Aku download sket jep sbg contoh.

Ok tu je yang aku nak tunjuk. yang sebenarnye ape yang aku nak download adalah katalog harddisk dan performance harddisk kat 1 web.

Semua Gambar hack di atas adalah real dan gambar bukti download hack telah dipadam.Hack ini tidak merosakkan sistem / laman web yang di hack.

I Came, I Saw and I Conquer

p/s : x leh simpan gambar perempuan lain, nnt kekasihku marah lak. :)

Comments
4 Comments

4 ulasan:

Sca Ndx berkata...

powernya hack. ajar. hehe

Tanpa Nama berkata...

guys are really pro in hacking , rite ? salute !

Freaky berkata...

sca : hehe thanx

anonymous : girls also can be a pro in hacking :)

cik grrr berkata...

ishk3..xbaik3...haha

 
Related Posts with Thumbnails