Rabu, 10 November 2010

Chating...

Bile exam makin dekat, kene la study kan ? Tapi bile study ade masa x paham ape yang di-study tu. Otak mule serabut untuk cube memahami ape yang di lihat. Bile serabut, akan cari jalan untuk buat sesuatu yang dapat ilangkan serabut tu. Cara aku ilangkan serabut adalah dengan chating kt mane2 chatroom.

Aku suke chating. apabila aku chating, aku akan buat personaliti yang lain dalam diri aku.
aku jadi lebih ceria, lebih gile dan kadang2 hapening jugak. Aku suke masuk dalam chatroom yang x ramai orang sebab mudah nak chat. kalo ramai sangat nnt makin serabut lak otak aku.

Web yang aku baru start chating adalah kat http://www.desachat.net/ . kat sini tak ramai sangat orang kerana server baru je up beberapa hari. owner chatroom ni kawan aku jugak. Oh ye bile aku chating, aku gune nick Freaky , tu je nick yang ade dalam otak aku sejak aku mule chating 8 tahun yang lepas. Ni ade screenshot yang aku amik kat chatroom tu.

kalo anda nak join cni pon bole aje. tapi pastikan komputer korang ade JAVA, kalo x de java, die x kan loading chatroom cmni. untuk dapatkan java, bole download kat http://www.java.com/en/download/manual.jsp .

p/s : aku suke majukan chatroom yang x ramai orang. jom join :)
Comments
2 Comments

2 ulasan:

B E A R berkata...

best kan chating...
dlu pun saya kaki chatting gakk...
skrg dah malas nak berchating...
hehhe

Freaky berkata...

hehe chating time nak ilangkan bosan je :)

 
Related Posts with Thumbnails