Jumaat, 8 Oktober 2010

Tak tau

salam.. da agak lama x update post yang terbaru
kat blog ni.. kebelakangan ni bz sket sbb mggu ni
ade 2 test manakala mggu depan plak ade lab test..
adoi penat penat :)

Pada masa yang sama, aku cube abiskan masa bersama
kecomelan di wang ulu dan di kangar...
lepas je abis test yang kedua pada hari rabu, terus pergi ke
wang ulu untuk luangkn masa bersama die..

Sudah hampir 2 mggu kami tidak brjumpa dan bile jumpe
kami manfaatkan masa brsama kami ..
sekarang da ade di kg wai dan cuaca agak panas sehinggakan
aku yang mengantuk tidak dapat tdo dengan aman dan damai.

masa dekat wang ulu dapat tdo dengan aman plak + sejok.
kenape la kg wai ini sangat panas :(
aku nak tdo, nak rehat, kepalada da berdenyut kepanasan.
even mandi pon akan jd panas dalam masa yang singkat.
adoii setakat ni dulu post kali ni.. mao sejokkan diri..

oh ye terima kasih to my sweety kekasih kerana sudi bg
pinjam buku Twilight Saga : Breaking Dawn
I will finish my reading very soon :)




Comments
0 Comments

0 ulasan:

 
Related Posts with Thumbnails