Sabtu, 4 September 2010

Yeay Rumah :D



Salam. Tarikh hari ni adalah 4 September 2010 dan aku telah selamat
sampai ke rumahku di besut, Terengganu pada pukul 3.50 pagi :D
Semalam berbuka puasa di kangar bersama faizol (UniMAP MPP) dan juga
Hafiz ( SUKSIS ). hihi buke nan nasi lauk daging goreng. nasinye sangat sedap
tapi malangnye sikit je nasi tu dan mnyebabkan aku kelaparan di atas bas.

hehe sepanjang perjalanan banyak tdo je.. ingatkan mau makan2 kat Grik tapi
ta jadi na mam sebab kedai tu dipenuhi dengan ramai org, maklum la 5 buah bas
berhenti kat 1 kedai.. :( ... pastu da ta tido dan ngadap tingkap sambil sms
dengan kecomelan :) ..

Dalam sejam pastu baru la aku sampai di besut... turun je dari bas, aku segera
melangkah kaki menuju ke kfc. hahaha pastu bru la aku ingat untuk call ayah
nak bgtau yang aku da sampai kt besut.. :D
Tanpa membazirkan masa, aku terus melahap X-meal Deluxe
dan kfc chiken rice.. hahaha banyak gile makan...

sesudah makan, ayah aku pon datang dan aku menuju ke rumah
untuk jumpe nan mak lak.. :D ... bile sampai umah, mak da siapkan lg
makanan untuk sahur so aku balun skali lg... kali ni mam ns dengan
ayam masak merah.. hehehe mantap seeeyyy...

Pas subuh terus tdo dan bangun kul 12 tgh hari :) ... pergi mandi dan
cuci bilik mandi .. hehehe tu je untuk setakat ni... menu malam ni mak kate
makanan fevret aku iaitu SOTONG GORENG / SOTONG MASAK MERAH
hahahahaha makanan fevret kuuuuuuuu...

Oh ye bile aku bangun, parents aku tade.. mereka g kota bharu ade keje.
Bile balek, mereka bawak pulang baju raye aku kaler pepel... wow ta sangka
baju raye taun ni same nan kecomelan :D ... sayang kite same kaler laaa...
ehem2 ade chemistry nampaknye... tapi yang paling heran, family aku x penah
ade baju aye 1 kaler... taon ni aku pepel, aya biru, mak , anis dan fatin
kaler oren yang agak len2 kalernye...

erm sini ade selitkan sikit pemandangan umah dan barang2 aku rindu
serta baju ayew ku... sayang tengok la baju ayew b... kale pepel gtu. hehehe
oh mau layan lagu dulu n surfing the web... tata n salam :)

Ehem ni la baju ayew aku... lalala :D

keadaan rumah yang dalam proses persiapan untuk raye...
Family sangat bersemangat untuk raye kali ni.. tatau la ape yg excited sangat

Oh my monitor sayang... miss u so much dear... love uuu
Comments
2 Comments

2 ulasan:

SaYraH WonDerLanD berkata...

wow...sama baju ngan ehem2..
tu yg best tu...
sweet laaa..

Freaky Falcon berkata...

hahaha mesti la sarah... x sama maka x cinta.. wuakakakakaka

 
Related Posts with Thumbnails