Jumaat, 3 September 2010

Takde Kelas :D



salam.. hari ni cukup menggembirakan kerana langsung
takde kelas untuk hari ni.. wuakakakaka
Hari ni takde buat ape sangat, saje duk lepak atas katil pastu tdo patu
bangun dan tdo semula :D

Hari ni awekku da balek ke Klang, selangor... wuuu wuuu die da balek umah.
hehe tape la die da balek sbb semalam da jmpe n bukak pose sama sama kat kangar.
Kami bukak pose kt kopitiam. Die makan ns goreng n ice coklat je.
me makan ns goreng + ciken chop + teh ais.. hahaha

patu semalam tdo kt wang ulu.. adehhh ingat nak amik balek cd windows XP
yang kawan aku pinjam ari tu.. heee da la time na pinjam laju je, siap bole
datang ke kg wai lak tu. bile nak bg balek cam hampeh je.. aku lak kene datang w.ulu
Dah la ko pinjam cd fevret aku... Pulangkan balek cd Windows XP akuuuu...

Skang cam na nanges je :( sbb takde cd tu.. wuuu wuuu..
anyway ape yang paling penting adalah aku kene pikir ape nak dibuat
dalam masa seminggu kt rumah sebelom menjelangnya syawal ni.
balek umah men tenet, donlod, format lapy, hack, layan lagu, chating
dan ape lagi ye ??

Oh ye lepas raye ni ase cam na makan kopok lekor la. Rindu dan lama
gile aku tak makan keropok lekor kat terengganu. hehehe

errmm aku pon malas da nak menaip sebab da tade idea nak cakap pe.
kat bawah ni aku selitkan pix yang aku snap masa buke pose kat kopitiam kangar
:D

Sebelom terlupe, nk ucap Jutaan TERIMA KASIH kat ernie musliana sayang
kerana menghadiahkan sesuatu yang sangat barharga kat b :)
Thanx for the sweet note also ;) wink wink







Comments
3 Comments

3 ulasan:

Broken Hearted Girl berkata...

wow wow..
ape nya adiah nyaaa

Freaky Falcon berkata...

ahaks ahaks ade laaa.. wek wek :P

emy|farid berkata...

untungla boleh bukak pose ngan awek =)

 
Related Posts with Thumbnails