Selasa, 7 September 2010

Rumah = Bosan

Salam :) ... yeah hari ni hari ke .... ntah la da lupe hari ke berape
aku berada di rumah tapi ape yang aku rasa skang adalah kebosanan..
ape ? BOSAN ?
ha ah sangat bosan.. hehehe lagi pun silap aku jugak sebab x g jalan2
ms cuti ni... alaaa lagipon nak g jalan2 kat mane pada bulan pose ni.
nanti penat lak pas jalan.... :

ermm 2 3 hari ni duk umah jeee... 23 jam aku duk dalam bilik manakala
lagi 1 jam je aku kuar bilik dan tgk muke-muke yang ada dalam rumah..
hahahahahaha aku merupakan anak yang kejam...

masalah yang paling besar aku hadapi skang ni adalah.. tahap sosial
aku ni, aku rasa da terlalu hampir dengan 0 (kosong)...
maksudnye ???
maksudnye aku ni da x de rase nak bersosial da... balek rumah x jumpe
kawan2.. x g bazar ramadhan , kuar rumah pon bile mak suruh g beli
bahan2 untuk masak... yang len? sumpah x kuar... adessss

walaupon tu problem tp aku rasa ok gak sbb aku lebih tenang camni..
x yah la duk sibuk2 nak lepak dengan kawan. x yah nak balek sampai lewat
malam sebab nak borak2 kt kedai makan...

ermm tu je nak cakap untuk dalam tempoh ni. ari ni frust sket sbb lapy
buat hal dan x pasal2 kene format jd windows xp balek..
cd windows 7 x bawak balek.. aaahhh cendol tol...

adoii rasa dahaga lak.. nak g buat milo ais dulu.. air da masak. :D
muaaahhhhxx milo ais.. i'm coming to u...
tata





Comments
3 Comments

3 ulasan:

SaYraH WonDerLanD berkata...

hakhakhak..
masalah yg sama dengan aku..
tahap kesosialan aku makin rendah..
entah laaaaaa..

Freaky Falcon berkata...

hahaha sebok jee na sama ngan aku sarah cendol ni.. hahahaha ampoonnn sarah...

SaYraH WonDerLanD berkata...

eeeeeeeeeeeeee
suka suki aku lar

 
Related Posts with Thumbnails