Rabu, 15 September 2010

Layan lagu :P

Salam.. ermm 2 3 4 hari ni takde buat ape sangat..
duk depan lapy dan layan lagu dan ade men sms..
Selain tu ade jugak la g jalan2 umah saudara-mara
yang buat open house..
bile open house kite makan je la kan.. besar panjang
mane dapat duet raya lagi. hehehehe

Post ni takde ape sangat.. saje nak post lirik lagu yang
aku selalu duk dengar kebelakangan ni... hehehe lirik
pasal nature sket :P ...

Artis / Penyanyi : XPDC

Tajuk : Hijau Bumi Tuhan

Sekali ku memandang
Kehijauan saujana mata
Semusim yang benderang
Hati riang nikmatnya tuhan

Kita belalah bersama-sama
Kita jagalah harmoninya

Semusim ia datang
Keindahan ciptaan tuhan
Hijau yang terbentang
Makhluk tuhan bermesra-mesra

Kita belalah bersama-sama
Kita jagalah harmoninya

Damai terperi kicau bernyanyi
Burung berkicauan riang terbang
Ombak menghempas pantai menanti
Indah biru laut ini pasti

Salam diberi insan di bumi
Itu nikmat hari..hari ini
Tegur dan sapa senyum ketawa
Itu tanda kita riang ria

Abadikan keindahan ini

Best Gilakk lagu ni... lirik pon mantap je bile dengar...
erm lagi ape ye aku nak citer ?
oh ye aku da x sabar nak balek UniMAP.. da bosan ade di umah

Masa raya ke 3, budak kelas time aku form 3
ada ajak buat reunion kt bukit keluang... tapi aku x g
sbb ari tu kene g umah mak sedara kat kota bharu..
aisshh bile la aku nak jumpe dengan diorg, x penah hadir
kat mana-mana reunion pon...

So petang ni tatau nak buat ape, nak g jalan tapi kete
takde.. adek aku amik wt g umah kwn die lak.. ampesss..
ase nak makan kopok lekor je.. da lama sangat x makan
kopok lekor kat umah aku ni... dulu bile balek je dr ostel
mesti makan kopok lekor kt umah...wawawawa
makan kopok lekor nan air kelapa... makan kat tepi
pantai lak tu.. walla mantap !!

erm tu je la yang nak merepek pada hari ni... da tatau
nak merepek ape lg.. idop aku bese jep setakat ni tapi sangat
ceria sebab ade Kecomelan yang sangat disayangi :)


Comments
0 Comments

0 ulasan:

 
Related Posts with Thumbnails