Khamis, 23 September 2010

digital electronic Lab

Salam .. haiii hari ni beta kene ganti lab digit sebab
masa hari isnin hari tu aku masih di rumah dan x hadir
ke lab.. so hari ni aku buat lab bersama budak2 komp engineer.
Mule masok lab terkejut aku, bukan terkejut sangat pon tapi
terkejut jugak la sebab ramai jugak budak komp engineer ni.
hampir full 1 makmal dengan mereka..

So buat punye buat dengan penuh bersemangat lab kali ni
sebab method sama dengan lab test nanti cume soalan lain.
aku brjaya siapkan part demo n brjaya verified dengan lecture.
Tapi yang bestnye masa aku abis explain kt lect ( baru n mude ).
die ckp " suare awk sedap la " hahaha adoi ape yang sedap ni lect.

senanye suara agak serak2 basah sebab semenjak dua menjak dan
tiga menjak ni aku demam so suare len sket tp bole lak lect tu puji.
hehehe gembire je laaaa...

ok sambung pada lab td, bile sampai masa kene wt exercise,
display kt litar aku x nyala, bile tgk connection da ok, program da
download dan hampir sume aku cek da ok tp xde display..
hahaha disitu sangat kecewa lalu terus leraikan litar dan bersiap
untuk pulang... ni gambaran aku buat lab td..


Dan pada petang td, aku telah pergi jumpe dengan ehem2...
dengan ernie musliana laaa.. awekku yang comel itu..
pas hampir 3 mggu x jumpe da td jumpe dalam sejam je..
erm esok malam nak g makan pizza bersama kecomelan :D

hihihi x saba nak jumpe dengan kekasihku pada esok hari.
dah lama kami x dinner brsama dan esok adalah harinye.
wawawa mau away dulu.. tata n salam




Comments
0 Comments

0 ulasan:

 
Related Posts with Thumbnails