Khamis, 26 Ogos 2010

Yeah Cuti


salam.. haaa nampak x gambar ape kat atas tu ?

Tu la gamba katil ku... aku berada atas tu dari semalam sampai pagi, dari pagi sampai ke
petang dan dari petang sampai ke skang ni..

adesss katilku x penah kemas... bile la na jd baik untuk kemas katil. :(

erm mujur la hari ni kelas discrete math takde so keje aku tdow je la...
bile bangun tdo tgk muvi twilite ( kali ke berape x ingat da ), new moon dan eclipse...
sume 3 muvi tu abis dalam 1 round je pastu sambung tdo balek.

Oh ye semalam call mak, hehehe lame gile x call mak.
anak yang kejam tol aku ni... Mak tanye bile balek dan bla bla bla
so si anak ni menjawab pertanyaan mak dengan penuh lemah lembut :)

erm esok nak buat ape ye? adusss xde idea nak wat ape untuk esok...
kalo g jumpe si die ok gak, lame da x jmpe awekku yang comel :D

kesimpulannya ari ni aku tdo n sms je... yang len x de ape na buat..
harap2 esok hari yang menggembirakan :D


Comments
0 Comments

0 ulasan:

 
Related Posts with Thumbnails